Ervaringen coachtrajecten bij DofNA coach

Lees hier enkele reviews / ervaringen coachtrajecten van deelnemers die je voorgingen:

”De coaching bij Liana was voor mij erg waardevol. Liana is direct, nuchter, warm en had oog voor mij als mens. Zij maakte onder meer een reis met mij in het verleden naar waar blokkades en belemmerende patronen zijn ontstaan welke overgedragen zijn van generatie op generatie. Via haar unieke methode heb ik ervaren dat er ook werkelijk patronen worden doorbroken en ontward. Dit merkte ik vaak een aantal dagen na de coaching. Dit was, op zijn zachtst gezegd, voor mij een zeer bijzondere ervaring. Tijdens dit traject heb ik zaken kunnen opruimen en een plaats kunnen geven zodat er meer lucht is ontstaan en ik beter weet en voel wat mijn focus wordt voor de komende tijd in mijn leven.”
Annet Murre, Programmacoördinator LTO Noord | Zwolle

”Liana heb ik ervaren als een kundig DofNAcoach [‘Discharge of Neural Aspects’; red.]. Eerst wist ik niet wat dit inhield, maar dat werd in het intakegesprek al snel duidelijk.
Liana heeft me weer op weg geholpen in verschillende zaken in het leven, zowel werk als privé gerelateerd. Ik ben heel vaak geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt. Ik heb het traject wat ik bij Liana heb gedaan (10 afspraken verdeeld over circa een jaar) als heel prettig ervaren en heb heel veel geleerd over mezelf. Liana heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf. Liana bedankt voor alles!
Astrid van Alfen, Managementteam Rabobank | Utrecht

”Geruime tijd liep ik tegen punten in mijn leven aan, waar ik geen grip op kon krijgen. Het gevoel leeggezogen te worden en balans kwijt te raken in draagkracht/draaglast, maakte mij moe, gefrustreerd en neerslachtig. Een reden waarom ik gekozen heb voor de DofNA-therapie is, omdat je in korte tijd effectief bezig bent met wat het moeilijk maakt in het leven van aller dag. Liana en ik zijn een samenwerking aangegaan door middel van de DofNA-therapie en dat is zeker hard werken, maar ook willen veranderen.
Liana heeft mij inzichten en steun gegeven, maar ook het vertrouwen in mezelf dat ik dat ook kan. In korte tijd ben ik verder gekomen dan ik had kunnen hopen. Ik heb de kracht, rust en eigenwaarde terug gevonden die ik al jaren kwijt was. Ik ben een voorstander van een praktisch, functionele manier van coaching, zonder te veel in te gaan op het verleden wat er gebeurd is.
Ik wil graag benadrukken hoe fijn ik het heb gevonden, dat het niet zo zweverige, ‘geitenwollensokken’ therapie is. Doeltreffend zonder te graven en oude wonden open te halen. Natuurlijk zal je dit wel eens moeten doen, maar door jou positieve benadering heb ik dit niet zo ervaren. Wat betreft ouders/opvoeding. In de reguliere therapieën (psychologen) zie je vaak dat de nadruk op het praten en opnieuw ervaren ligt en daar ben ik niet zo’n voorstander van.
Liana’s positieve benadering op gebeurtenissen, maken de DofNAtherapie naar mijn mening effectief en functioneel. Ik kan het dan ook aan iedereen aanraden om het gevecht met jezelf samen met Liana aan te gaan.”
Antoinette (35), psychotherapeute voor kinderen

”Baadt het niet dan schaadt het niet…..dat was onder andere mijn gedachte toen ik contact zocht met Liana. Maar mijn gevoel gaf wel vertrouwen aan. En dat vertrouwen is meer dan waar gemaakt. Liana heeft het vermogen d.m.v. haar specialisme de krachten en emoties die je in je leven in je lichaam en geest hebt ‘opgezogen’ en waar je last van hebt te ontladen, je ‘af te pellen’ zodat je helder krijgt het waarom, je daar naar kan handelen, daardoor een schone en heldere weg in kan slaan en in je kracht te staan. Ik kan Liana van harte aanbevelen!”
Christa J. Broekhuizen, HBO docent hospitality | Arnhem

“Aansluitend aan mijn afstuderen heeft Liana mij ingewerkt en ondersteund, op zodanige wijze dat ik in korte tijd heel veel heb geleerd. Zij gaf mij houvast en een duidelijke structuur, voor mij maakte dit het werk leuker en praktischer. Liana is een goed voorbeeld voor iemand als ik die recent is afgestudeerd en aan het begin van haar carrière staat.”
Michelle Vos, Jurist  | Beuningen
”Soms gebeuren er dingen in je leven, waar je hulp bij nodig hebt om ze op te lossen.
Liana heeft mij geholpen mijn leven weer op de rails te krijgen. Met hele concrete oefeningen, simpele opdrachten, gesprekken en door oude gebeurtenissen te ontladen (zelfs op afstand). Soms lukte het me niet om te verwoorden wat er speelde. Op bijzondere wijze voelde Liana dit aan en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Het is en blijft bijzonder om op deze mooie wijze geholpen te kunnen worden. Liana, ik ben je heel dankbaar wat je voor mij hebt gedaan! Je tomeloze inzet, enthousiasme en kundigheid zijn zo bijzonder. Ik ben blij dat je een stukje op mijn pad hebt willen en kunnen meelopen.”
Anoniem (40), onderwijzeres

“Met veel plezier heb ik de rapportage van Liana over het coachtraject van één van mijn teamleden gelezen. Het is geweldig, om te lezen dat jullie grote stappen zetten (en vooral mijn assistente natuurlijk). Deze positieve ontwikkeling zal zich omgetwijfeld doorzetten. Geniet van je nieuwe mogelijkheden, gewaardeerde assistente, en wees blij dat je een goede coach (Liana) getroffen hebt. Ik wens jullie verder veel succes met dit traject en wat het leven verder nog te bieden heeft. Liana, ik wil je bedanken voor de samenwerking en deze rapportage.”
Frank (57), hoofd P&O Publieke Sector

“Ik was en ben echt onder de indruk van jouw kunnen. Je weet heel snel tot de essentie door te dringen van het thema (in mijn geval ‘angst’). Je voelt en ziet zoveel, ongelooflijk. Ook vind ik dat je de dingen heel duidelijk uitlegt, waardoor het alleen nog maar boeiender wordt.”
Lia (45),
coördinator gezondheidszorg 

”Toen ik bij Liana kwam, was ik vastgelopen in mijn werk en vastgelopen in mijn privé leven. En ik was ook iemand met veel angsten. Ik was erg verwijderd van mijn eigen gevoel en deed bijna alles zoals van mij werd verwacht, confrontaties ging ik uit de weg. Eigenlijk was ik erg onzichtbaar en ik wist niet hoe dit te veranderen.
Het is heel lastig om uit te leggen wat er precies met je gebeurt in een DofNA-sessie. Wat ik direct merkte was dat ik na zo’n sessie 2 a 3 weken een opgewekt en daadkrachtig mens was. Daarna verviel ik weer een beetje in mijn oude gedrag en oude denken. Het is ook een bewustwordingsproces met veel praktische tips van Liana. Na een sessie of 7 kon ik knopen doorhakken en toen merkte ik dat heel veel
dingen nu vanzelf lopen.
Ik ben geworden wie ik eigenlijk altijd al was en ik ben nu zichtbaar. “
Anoniem (46), leidinggevende

“Beste Liana, Even een paar woorden tot jou. Ik ging naar jou en wist niet wat ik kon verwachten. Na een paar consulten wist ik waar ik stond. Jij hebt me dingen aangereikt, waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en dat heeft mij daar gebracht waar ik wilde zijn. Ik was heel verbluft dat het zo snel zou gaan. En als het even tegen zit, kan ik zo weer een beroep op je doen. Een fijn gevoel. Maar ik ga er alsnog vanuit dat dat niet nodig zal zijn. Bij deze top!”
Lien (59),
sales manager

“Wat heeft Dofna voor mij betekend: ik ging Dofna proberen omdat ik, ondanks vele andere soorten therapie, nog erg last had van mijn (jarenlange) sociale fobie. Ik heb een combinatie gedaan van Dofna en coaching.
Dofna heeft veel voor me gedaan. Het ruimde allerlei ‘blokkades’ op, waardoor het voor mij makkelijker werd om oude patronen en denkwijzen, die ik niet meer nodig heb, te veranderen. Het was ook heel interessant Liana dingen waar ik tegen aan liep te horen zeggen die ook echt klopten, niet alleen dingen van mezelf, maar ook ‘problemen’ en ‘blokkades’ die afkomstig waren van familie (bv. ouders).
Ik heb er veel aan gehad en ben blij dan ik de stap genomen heb om Dofna te doen. Ik zit nu beter in m’n vel, en kijk ook anders tegen moeilijkheden en problemen aan.
Natuurlijk zijn er nog dingen waar ik zelf aan moet werken, maar daar had ik
vóór de Dofna sessies niet eens aan durven denken!
Liana, bedankt voor alles.”
Anoniem vr. (20), student

ervaringen coachtrajecten review coachtrajecten
Energie vertalen energie reading Persoonlijke coaching Liana van de Vendel Dofna Coach , doorbreken van familiepatronen en privé retraites in Frankrijk Dofna coach Dofnacoach Liana van de Vendel Buro Next Impuls www.dofnacoach.nl coach in wageningen Nieuws over coaching nieuwsbrief coach nieuws over coaching in nederland de ImpulZZ-monitor©, cognitieve gedragstherapie en taalstructuren, Organic ScoreCard, duo-coaching (relatietherapie, conflicthantering, mediation, ouder-kind), psychosociaal therapie, Quantum-psychologie, moderne Hypnotherapie en Regressietherapie, opheffen beperkende patronen vanuit de familie-/DNA bloedlijnen (DofNA-therapie, UP-grade), de werking van energie en neurale netwerken, (bio)resonantie en het gedachtegoed van Napoleon Hill energetisch coach regressietherapie hypnotherapie emotioneel lichaamswerk amanae medium energetische coach mediamieke gaven relatiecoaching relatietherapie relatiereis relatieweek relatie in frankrijk praktisch, kordaat, verbazing, vertrouwen, direct merkbaar, beweging ervaren, to-the-point, duidelijk stress, verdriet, rouw, overleven in plaats van leven psycholoog psychiater psychotherapeut eft pijn stress angst eft meditatie coaching therapie wikipedia goed leiderschap manager hollen of stilstaan psychische of lichamelijke klachten (stress, piekeren, slecht slapen/concentratie) dreigende naderende depressie, burnout, neerslachtig, trauma’s van vroeger misverstanden/triggers in relaties (in communicatie, in contact maken of in de verbinding) werk gerelateerde vraagstukken: prioriteiten stellen, grenzen stellen, helicopterview houden, leiding geven introvert, onzekerheid, faalangst, eenzaamheid, verlatingsangst, onbegrepen voelen doorbreken van vicieuze cirkels oude patronen zingevingsvragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Coach coaching wageningen coachpraktijk psycholoog psychiater Wageningen Renkum Bennekom Ede Veenendaal Rhenen Arnhem Achterberg Elst Nijmegen Barneveld Lunteren stress op het werk www.mywishcoaching.nl praktijk voor vitaliteit www.vitaal.nu hans weevers veelkleurig www.veelkleurig.nl in de hand organisatie advies, coach & counseling www.in-de-hand-.nl kraakman coaching wageningen www.kraakmancoaching.nl leefstijl coach wageningen www.leefstijlcoachwageningen.nl loopbaancoaching loopbaanbegeleiding coach wageningen www.coachwageningen.nl sofidia bewust wageningen www.bewustwageningen.nl studiekeuzecoach www.wageningenur.nl coach vacatures werk Gelderland www.indeed.nl dofna coach wageningen www.dofnacoach.nl sportcoaching wageningen www.sportcoachingwageningen.nl pipta coaching ede wageningen veenendaal bennekom www.pipta.nl hypnotherapie www.hypnotherapie-coaching.nl van faassen coaching www.vanfaassencoaching.nl psychotherapie wageningen het leven is soms best zwaar www.psychotherapie-wageningen.nl reinouw kingma therapie wageningen www.therapeutwageningen.nl psychosociale therapie wageningen het torenkamertje www.het-torenkamertje.nl m-visio manuele therapie en sport fysiotherapie www.m-visio.nl maarten van steenis praktijk voor journey therapie www.journeytherapie.org fysiotherapie en manuele therapie tarthorst 2000 www.fysiofittarthorst2000.nl je ware zelf praktijk voor persoonlijke begeleiding www.jewarezelf.nl fysiotherapiepraktijk nelly groothuis www.ftng.nl praktijk voor oefentherapie mensendieck karin vaessen www.beterbewegen.nl praktijk joia www.praktijkjoia.nl ggz www.ggzgroep.nl psychotherapie praktijk www.psychotherapiepraktijk-corinneossebaard.nl cirkel van aandacht www.cirkel-van-aandacht.nl ergotherapie praktijk schoemaker-post www.de-den.nl oppenoorth damiet praktijk voor hypnotherapie www.psycho-hypnopraktijk.nl jorien voor jou www.jorienvoorjou.nl almana www.almana.nl te hennepe coaching www.tehennepecoaching.nl psychotherapiepraktijk portiek www.psychotherapiepraktijk-portiek.nl life coach www.lifecoach.nl www.healthbalance.nu life coaching praktijk milena www.spiritinmatter.nl www.life-coaching.nu lifecoach tessa dekkers www.lifecoachtessadekkers.nl tiemissen counseling en adhd coaching www.tiemcoach.nl that’s lifecoach www.thatslifecoach.nl
Reviews | Ervaringen coachtrajecten

Voor wie?

Ben jij die HBO+/WO-Professional die als directie­lid, leidinggevende, manager, ondernemer of individuele professional de zogenaamde ‘zesjescultuur’ voor eens en altijd achter je wil laten en hét verschil wil gaan maken?
En ben je 100% aktiebereid om:

  • de switch te gaan ervaren van jouw verborgen potentieel
  • te weten vanuit welke diepere lagen je beïnvloedt wordt (overerfde familiepatronen)
  • de keuze te maken voor balans in het fysieke, mentale, emotionele én spirituele bewustzijn
  • oude vicieuze cirkels en terugkerende triggers te doorbreken?
  • jouw eigen kwaliteiten te verruimen en maximaal te gaan inzetten?

Vul dan het contactformulier in via onderstaande button. Doorgaans neem ik binnen één werkdag contact met je op.

 

Expertise van DofNA Coach:

Individueel (1:1) en relatietherapie

Sessies vinden online plaats via videocalls in Nederland en via Privé Retraiteweken in Frankrijk:

Als je blijft doen wat je deed, krijg je meer van wat je al kreeg.

Zoek je:

  1. een snellere en effectievere manier om een nieuwe richting in te slaan?
  2. een oplossing om meer grip op je leven/werk/relatie/omgeving te krijgen?
  3. een duidelijke aanpak om een steviger basis neer te zetten om van daaruit de volgende stap te gaan maken?

Ervaringen coachtrajecten

Ervaringen coachtrajecten reviews coachtrajecten