Moderne Hypnotherapie

DNA is verantwoordelijk voor de opbouw van ons lichaam, maar dient ook als opslag van data en communicatie. Bovendien ontdekten Russische taalkundigen dat de genetische DNA-code kan worden geprogrammeerd door middel van woorden en frequenties zonder de feitelijke genen te vervangen.

Beschermingsmechanismen voorbij  — Bij de moderne Hypnotherapie ‘met vernieuwde taalstructuren’ worden delen van het onderbewustzijn bereikt, welke niet langer door het rationele bewustzijn op zijn plek worden vastgehouden. Door aan innerlijke ‘gatekeepers’ voorbij te gaan, leidt deze aanpak van hypnose tot diepgaande veranderingen in gedrag, gevoel en denken. Beschermingsmechanismen en innerlijke muren worden eenvoudig omzeild en daardoor kan er veel sneller en op veel diepere lagen gewerkt worden.

Door de Moderne Hypno met eigen (DofNA)tools te combineren, is er een fantastische nieuwe methode ontstaan waarmee -voorgoed en diep in het DNA- grote veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Hiermee worden oude overtuigingen als het ware gepolariseerd en herkaderd, waardoor men andere emoties bij trauma’s gaat ervaren. Doordat daardoor de beleving verandert is, is het trauma geen trauma meer.

Wat is het niet?  — Deze moderne hypnotherapie ‘met vernieuwde taalstructuren’ is niet te verwarren met de klassieke hypnotherapie of showhypnose. De trajecten zijn kort en diepgaand. We gaan niet te-uit-en-te-na in op uw verleden in en u blijft zich altijd ten volle bewust. U verkeert geen moment in een staat van bewusteloosheid. Het bewuste en onbewuste blijven altijd in werking om er voor te zorgen dat u veilig bent en blijft. Tijdens een consult worden hardnekkige beschermingsmechanismen omzeild, waardoor u de ompoling oftewel de verschuiving direct en merkbaar voelt.

Consulten   Een Hypno-traject is altijd kort: in ca. 3 sessies is een proces voorgoed ‘omgepoold. Door de diepgaande werking kan er niet vaker dan éénmaal per 2-3 weken een Hypno-consult plaatsvinden.

Geïnteresseerd? — Wilt u hier meer over weten? Bel 00 33 (0)7 8737 7731.

hypnotherapie wageningen regressie therapie hypnose trance hypno duo coaching relatietherapie relatieproblemen relaties echtscheiding relatieproblematiek duocoaching duo coaching mediation echtscheidings therapeut duo coach regressietherapie hypnotherapie wageningen hypnotherapie wageningen