Blogs

Welkom op de blogpagina van DofNAcoach. Met grote regelmaat deel ik actuele tips en ervaringen over onze krachtige individuele en relationele coaching in Frankrijk.

Maar… vreemd genoeg vind je mijn blogs niet op deze plek terug en worden ze geplaatst op de blogpagina van Domaine l’Arpent. De reden hiervoor is dat Google het niet toestaat om content, hoe waardevol ook, op twee plaatsen te delen.

Zoek je een plek om tot jezelf te komen om meer innerlijke rust, groei en diepgang te ervaren? Om oude ballast los te laten op een plek die je uit je dagelijkse beslommeringen in Nederland haalt? Laat je dan op de blogpagina van Domaine l’Arpent vooral inspireren!

Is rouw hetzelfde als depressie Wat doet rouw met je lichaam Wat als rouw niet overgaat Hoe lang duurt de ergste rouw Onverwerkte rouw symptonen Rouw, depressie of in de overgang? Hoe herken je het en wat kun je er aan doen?

Kom je er alleen niet uit? Plan dan via deze link een (virtueel) kopje koffie met ons in om samen eens te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Uiteraard is dit gratis; je dient alleen zelf je kop koffie in te schenken. 😉