Tarieven

Tarieven

Afspraken voor individuele coaching (1:1) of duo-coaching (relatie- of familiecoaching) kunnen online plaatsvinden of op locatie op ons prachtige Domaine l’Arpent in Zuid-West Frankrijk.

Het aantal coachconsulten is afhankelijk van de aard van het probleem c.q. de onderliggende factoren. Meestal zijn een paar consulten voldoende (3-4), soms is een intensievere aanpak nodig (6-8).
Mijn streven is: zo kort als nodig en zo lang als noodzakelijk.

In mijn praktijk hanteer ik onderstaande richtlijnen

Online:

  • On-line afspraken kunnen op afspraak tussen 9.00–16.00 uur plaatsvinden.
  • Een consult duurt doorgaans 90 minuten.
  • Online-afspraken kunnen tot uiterlijk 48 voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd.  Bij afmelden binnen 48 uur wordt het consult in rekening gebracht. Bij niet nakomen van de afspraak, zonder af te zeggen, wordt eveneens het volledige tarief van een consult in rekening gebracht.

Op locatie in Frankrijk:

  • Retraites in Frankrijk duren een week en vinden plaats op Domaine l’Arpent. De werklocatie is in/bij de (enige) gîte met zwembad op het terrein. Het ene dagdeel gaan we samen de verdieping in en het andere dagdeel is ter vrije invulling.
  • Zakelijke reserveringen en/of factureringen? Er is veel mogelijk. Laat het me even weten. Ik  bekijk graag wat ik voor je kan doen!

Overig:

  • Voor boekingen in Frankrijk gelden de boekingsvoorwaarden van Domaine l’Arpent.
  • Ben je onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of andere coach of trainer en/of maak je gebruik van medicijnen? Geef dit dan voorafgaand aan het consult aan me door, zodat ik waar nodig het consult hierop aan kan passen.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen? Bel 00 33 (0)7 8737 7731 of ga naar contact.

Ja, ik wil aan de slag!”Ik