Over mij

therapeut wageningen therapie coach wageningen dofnacoach james van weeren gina de bruin energetisch aura lezen energieveld energie lezen reading
Liana van de Vendel

Ik ben geboren in 1971. Als oudste dochter van een ondernemersgezin, groeide ik op in een klein dorp in de Betuwe. Hard werken, een stevig doorzettingsvermogen en een “down-to-earth”-houding werden mij met de paplepel ingegeven.

In 1992 ben ik mijn carrière gestart in het notariaat als ‘juridisch notarisklerk’. Gestart als ‘directe rechterhand van de notaris’ en al snel doorgestroomd naar de leidinggevende positie van ‘teamleider-notarisklerk’.

In 2003 ben ik mijn eigen bedrijf (‘Klerk Support’) gestart en, voorzien van mijn Masters Notarieel Recht, ben ik vanaf dat moment jarenlang werkzaam geweest als Freelance Notarisklerk. Mijn werkzaamheden bestonden uit het rechtstreeks adviseren, opstellen en vastleggen bij diverse vastgoed-, commerciële- en gemeentelijke- en provinciale projecten, financieringsaangelegenheden en bij contractuele verhoudingen in de familie- en relatiesfeer. Een dynamische periode die mij een schat aan ervaring en kennis heeft opgeleverd op het gebied van focus, creëren en realiseren.

[su_pullquote]“Mijn visie? Geluk en succes zijn een keuze en met het juiste kompas en gereedschap is dit eigenlijk heel eenvoudig.”[/su_pullquote]

Vanuit de natuurlijke adviesfunctie die voortdurend deel uitmaakte van mijn freelance ondersteuning, besloot ik in 2008 me breder te specialiseren, met als doel ‘individuen, relaties en teams gelukkiger maken met dat wat ze het allerbeste kúnnen en het allerliefste wíllen doen, zowel privé als zakelijk’.

Hoe doe ik dat? Door hen ‘de omslag te leren maken van oude routines/blokkades loslaten naar zelfbewustZIJN vergroten/verhelderen (intuïtieve kompas) én te leren meebewegen (i.p.v. tegenbewegen).
Mijn ervaringen zijn namelijk dat men bij toenemende druk/stress vasthoudt aan oude patronen, nog harder gaat hollen en daardoor onvoldoende oog meer heeft voor vernieuwing en ongekende mogelijkheden.
Een leuker leven of een betere relatie kunnen pas plaats vinden wanneer men weet wíe hij/zij is, wát hij/zij wil en hoe dat ingezet kan worden in de omgeving. Én niet onbelangrijk: het is simpelweg een kwestie van gewoon gaan doen.
Bovendien is het maken van de volgende stap niet lastig. Het wordt vaak veel te gecompliceerd gemaakt.

Ik ben een echt ondernemersdier en ik zie overal kansen en mogelijkheden. Ik ben een bron van positieve energie en ik word geïnspireerd door mooie locaties, passievolle mensen en concrete benaderingen. Bij mij gaat het vooral om aktie ondernemen en graag zo praktisch mogelijk. Dus niet moeilijk doen, geen lange sessies terug naar het verleden of ingewikkelde analyses, maar stapsgewijs aan de slag met de handige handvatten die ik iedere keer uitreik. Mijn motto is “hoe concreter, hoe beter!” Het terugdringen van oude routines, bewuster worden van het zelfbewustZIJN, leren meebewegen op dat wat nu nodig of de bedoeling is en daarbij duidelijker communiceren, maken dat er in kleine stapjes vrij snel en als geheel één grote stap wordt gezet.

[su_quote]Naar de kern, concreet en praktisch’ zijn mijn specialisaties. Met mijn enthousiasme en no-nonsens-mentaliteit weet ik de mensen om me heen al snel te inspireren om in beweging te komen.”[/su_quote]

Resultaten behalen met cliënten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daar voor nodig is. Mijn rol is daardoor niet in één woord samen te vatten, maar komt het dichtst in de buurt van: vooruithelpende coach, functionele trainer, concrete adviseur, verhelderende bruggenbouwer, vernieuwende inspirator, praktische structuurbrenger en positieve aanjager.
Één belangrijke voorwaarde voor mij is dat mijn cliënten voor de volle 100% wíllen én aktieberéid zijn. Alleen dan kunnen we samen de meest fantastische resultaten behalen. Twijfels, onzekerheid of weerstand juich ik toe, want dat zijn de aankondigingen voor het doorbreken van een oud patroon en de achterliggende vernieuwing. In het volste vertrouwen en stapsgewijs maken we samen de omslag.

Met een sterke affiniteit voor de complexe MKB-omgeving (met als specialisatie Notariaat, Advocatuur, Vastgoed, DGA- en familiebedrijven) werk ik ‘on the job’ in geheel Nederland (en soms ook daarbuiten in de vorm van strategiesessies).

In 2022 gaat het roer om en vertrek ik naar één van de mooiste plekjes in de Midi-Pyreneeën met panoramisch uitzicht. ‘Domaine l’Arpent is een authentieke Gasconse herenboerderij met één exclusieve gîte (vakantiewoning) met zwembad op een terrein van >8.500m2 en voorzien van alle gemakken en comfort. Een perfecte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van al het goede dat Zuid-West Frankrijk te bieden heeft.

Op ons Domaine l’Arpent in Frankrijk gaan mijn werkzaamheden binnen DofNA Coach onverminderd door. Daarnaast ga ik in kleine en vertrouwde settings (1-op-1 of middels relatietherapie in Frankrijk) samen de verdieping in om onderliggende problemen te doorgronden en vervolgens richting aan te brengen en verborgen (groei)capaciteiten te versterken en te benutten. De gîte met zwembad wordt de werklocatie. Het ene dagdeel hard inspannen en het andere dagdeel hard ontspannen.

[su_pullquote align=”right”]“Soms hoeft u niets te veranderen, alleen maar iets toe te voegen!”[/su_pullquote]

Mijn klanten bevinden zich (of zijn daar al naar op weg) op directie- en managementniveau, HBO+/WO-professionals, ondernemers, DGA’s tot de feitelijk uitvoerende teams (<25FTE) binnen de complexe MKB-omgeving.

Daarbij werk ik met de volgende toepassingen en methodieken: de ImpulZZ-monitor©, cognitieve gedragstherapie en taalstructuren, Organic ScoreCard, duo-coaching (relatietherapie, conflicthantering, mediation, ouder-kind), psychosociaal therapie, Quantum-psychologie, moderne Hypnotherapie en Regressietherapie, opheffen beperkende patronen vanuit de familie-/DNA bloedlijnen (DofNA-therapie, UP-grade), de werking van energie en neurale netwerken, (bio)resonantie en het gedachtegoed van Napoleon Hill.
Dit alles vanuit mijn persoonlijke ambitie: ‘het praktisch verbinden van Ziel & Zakelijkheid’.

Ik ben graag buiten en actief in de natuur. Naast de dagelijkse natuurwandelingen met mijn enthousiaste hond, voel ik me dolgelukkig in de bergen (bergwandelen en skiën), schilder ik graag buiten (www.lianavandevendel.nl), bevind ik me graag op het water (zeilen/varen) en sta ik met regelmaat op de golfbaan.

coachpraktijk in wageningen liana van de vendel dofnacoach persoonlijke ontwikkeling persoonlijke groei vastlopen stagnaties blokkades opheffen overtuigingen
Coachpraktijk in Wageningen

“Ik inspireer, enthousiasmeer, verduidelijk, vertaal, verbind, gun en deel. Groei en ontplooiing smaken immers naar meer.”

Liana van de Vendel
Basic- & Advanced DofNA Coach
Professioneel Coach • Relatietherapeut

[su_button url=”http://nextimpuls.nl/contact” style=”3d” background=”#CC5000″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: envelope” desc=”Ik maak graag een afspraak”]Ja, ik wil ook gemakkelijker leren meebewegen (i.p.v. tegenbewegen)![/su_button]

therapie therapeut wageningen therapeutisch werk

skypenaam: lianavandevendel  like Next Impuls op Facebook  Volg me op Twitter  Linkedin to connect
Be sociable, share.

therapeut wageningen

therapeut wageningen hypno therapeut wageningen regressie therapeut wageningen energetisch therapeut wageningen persoonlijke therapeut wageningen psycho therapeut wageningen